Yerli ve yabancı turistin gözdesi Ela Quality Resort’ten turizme tam destek

Türkiye’nin 2019 yılındaki 50 milyon turist hedefinin üçte birini bu yıl 16 milyon turist bekleyen Antalya karşılayacak. 12 yıl önce çocuklu ailelere kendilerine vakit ayırmalarını sağlayan konseptin öncülüğünü yaparak turizm sektörüne adım atan Ela Quality Resort Belek Hotel, getirdiği yenilikler ile bu hedefe ulaşmada en önemli aktörlerin arasında yer alıyor.

Ela Quality Resort’ün müşteri portföyünü genişletiyor

Bu yılın Ocak -Nisan döneminde birinci pazar Rusya’dan Antalya’ya gelen turist sayısı geçen yıla oranla yüzde 47 artarken, ikinci sırada ise yüzde 31 artış ile Almanya yer aldı. Kriz döneminde yapılan yeni pazar çalışmaları ile Ela Quality Resort’ün müşteri portföyüne dahil olan İngiltere, Polonya ve Romanya’dan gelen turist sayısı ise hızlı bir şekilde artıyor.

"Türkiye’nin En İyi Yönetilen Çocuk Etkinlik Oteli" 

Turizm sektöründe ürün gamını çeşitlendirmenin gerekliliğine inanarak hizmet anlayışını bu doğrultuda yönlendiren Ela Quality Resort, A ve A+ gruba yönelik hizmetler planlarken çocuklara da özel önem veriyor. Bünyesinde oluşturduğu Everland Q Çocuk Kulübü aracılığıyla çocuklar için özel hizmet anlayışı modelini ortaya koyan Ela Quality Resort, çocuklu ailelere kendilerine vakit ayırmalarını sağlayan konseptinin öncü otelleri arasında yer alıyor. Quality Management Awards 2018'de, "Türkiye’nin En İyi Yönetilen Çocuk Etkinlik Oteli" ödülü bu anlayışın bir tacı olarak nitelendiriliyor. 

Çocuklar eğlenirken meslekleri tanıyor

Dünyada yaygın olan eğlence ve eğitimin buluştuğu ‘edutainment’ konseptine uygun olarak kurgulanan Everland Q City’de geçen yıldan bugüne kadar 18 bin 25 çocuk, aktivitelere katılarak çeşitli meslekleri öğrendi. Kendilerine ait resepsiyonda karşılanan çocuklar, gündüz ve gece aktiviteleriyle tatil boyunca ailelerine ihtiyaç duymadan keyifli vakit geçiriyor. Uzman eğitmenler eşliğinde hem eğleniyor hem çeşitli meslekleri öğreniyor, kazandıkları Q City paraları ile de çeşitli hediyeler alabiliyorlar. Everland Q City’de 2018’de faaliyete geçirilen itfaiye istasyonu, hastane, diş kliniği ve moda evine bu yıl banka, dondurma fabrikası ve uzay merkezi de dahil edildi. Çocuklar burada her mesleğin kıyafetlerini giyerek, yangın söndürüyor, ilk yardım yapıyor, dondurma üretiyor, hatta astronot kıyafetleri giyerek uzay mekiği kullanıyor.

Her dört aileden birisi tekrar geliyor

Türkiye’nin hem sahip olduğu doğal güzellikleri hem de kültürel zenginliği ile turizmde her ihtiyaca cevap veren Ela Quality Resort, güler yüzle ve mutlu ayrılan misafirler için konuklarına özel imkanlar sunuyor. Quality Club Card sayesinde konuklarını yakından takip eden Ela Quality Resort, tesislerinde konaklayan 4 aileden biri, bir sonraki yıllarda yeniden Ela Quality Resort’te tatil yapmayı tercih ediyor.

İyi yaşama adanmış bir dünya

Sadece çocukları değil, büyükleri de düşünen Ela Quality Resort Belek, misafirlerine bedensel ve ruhsal bütünlüğü sağlamak için “iyi yaşamaya” adanmış bir dünya sunuyor. Fitnesstan SPA’ya, masajdan doğru beslenmeye, cilt bakımına kadar yaşam kalitesini artıracak ve insanın enerjisini yükseltecek hizmetler sunan Ela Quality Resort, ayrıca ödüllü şefler ile müşterilerine dünya mutfaklarının lezzetlerini sunuyor. 15 golf sahası arasında yer alan Ela Quality Resort Belek, dünyaca ünlü golf sporcularına da ev sahipliği yapıyor.